tisdag 7 april 2009

23356...

... var antalet steg som togs när vi tillbringade vår första riktiga dag i Tokyo och Disney Sea. På grund av utmattning skrivs nu inlägget dagen efter.
Första stegen togs mot en av alla Disneyshoppar för att inhandla öron som Mia ABSOLUT ville att vi alla skulle ha på oss under besöket. Efter mycket utprovning slutade det med Marie-öron till Mia, Stitch-öron till Johanna, STORA Stitch-öron till Christian och en vanlig hatt till David.
Vädret kunde inte varit mycket bättre då vi hade solsken med klarblå himmel hela dagen. Varmt och skönt med lite solbränna på köpet. Jag måste säga att en omgivning utformad med mer perfektion är nog svårt att hitta. Märkligare popcorn har jag heller då aldrig sett. Vem vill äta popcorn med currysmak!? Jordgubb och karamell funkade men vanligt salt är helt klart bäst.
Till Mias stora besvikelse så anser japanarna att attraktioner för treåringar är lite för tuffa för henne så det blev att sitta vid kanten och titta. Men jag tycker nog att de flesta karusellerna var lite mesiga... Häftigast var nog Tower of Terror och en av Indiana Jones attraktionerna, men då mer som en upplevelse än som karusell. Som tur var så anordnas det ett flertal shower under dagen så att även den gravida kunde känna sig delaktig. Vi fick dock åka kaffekopparna hos Lilla Sjöjungfrun vilket gjorde Mia nöjd efter att ha blivit nekad ett otal andra åkturer.
Showerna var riktigt häftiga med mycket musik, dans, stora maskinerier, fyrverkerier och självklart Disneyfigurer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar