lördag 28 mars 2009

Lååång resaJust nu säger informationsskärmen på det gigantiska Lufthansa-planet att vi passerar över ett iskallt Sibirien. Det är sex långa timmar kvar av en hittills ganska stabil flygning. Flygmaten var ... underlig, så att säga. Jag och Johanna har hamnat några stolsrader bort från Christian och Mia.

Just nu fördriver jag tiden med att svara på några mail som av någon anledning inte hanns med innan jag åkte hemifrån. Johanna och Christian spanar på filmen Australia, eller som japanerna säger "Osutolalia".

Tidszonerna gör att dygnet blir helknasigt. Vi kör in i mörkret så att säga, vilket innebär att solen gick ned redan klockan fyra. Vi åkte klockan 10.05 från Köpenhamn och ska vara framme i Nagoya klockan 09.05, ett dygn senare.

Dagens roligaste skylt var den där det stod "Frisk sushi" på Köpenhamns flygplats. Brukar sushi vara sjuk vanligtvis? Genomgår de ofta hälsokontroller, de där sushi-bitarna?

De andra tre deltagarna har också fått tillgång till bloggen nu. Vi får se om de är pigga nog att producera några fantastiskt välformulerade inlägg framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar